Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verenigingen samenwerken #2

24 oktober @ 20:00 - 21:00

Op maandagavond 24 oktober om 20:00 uur houd ik een bijeenkomst voor Almelose amateurkunstverenigingen. Dit omdat uit gesprekken blijkt dat een grotere zaal huren om op te treden vanuit één vereniging vaak te duur is. Dit is een vervolg op het eerste gesprek op do 29 september.

Doel

Insteek van de avond is daarom om te kijken hóe er precies samen opgetrokken kan worden in het gezamenlijk huren van het Theaterhotel. Deze samenwerk met andere verenigingen kan kosten verlagen, elkaars en nieuw publiek trekken.

Wees welkom om hierbij te zijn, om mee te denken of mee te doen. Je zit nergens aan vast door aan te sluiten. (Ook is het geen garantie voor een podiumplek.)

Vorige keer besproken

We willen graag in seizoen 23-24 in het Theaterhotel gebruik maken van het Stadstheater, de kleinere zalen en de foyer voor optredens van diverse verenigingen. Hiervoor zijn een aantal acties gepland, en nodigen we andere verenigingen uit om hierbij aan te sluiten. Om meer diversiteit een podium te geven nodigen we speciaal verenigingen met een niet-Nederlandse achtergrond uit om aan te sluiten.

Aanmelden

Aansluiten om mee te denken, of mee te doen?

I.v.m. ruimte vragen we je om je aan te melden. Dat kan hier:

Gegevens

Datum:
24 oktober
Tijd:
20:00 - 21:00