Aanvragen gemeentelijke subsidie: E-herkenning verplicht

Ander half jaar geleden is de gemeente Almelo, bij het aanvragen van subsidies, gaan werken met e-herkenning. Wil je subsidie bij de gemeente aanvragen, dan heb je e-herkenning nodig. E-herkenning is het Digid voor bedrijven en instellingen. Tijdens de netwerkbijeenkomst voor cultureel Almelo op do 14 september wordt hier informatie over gegeven.

Informatiesessie

Marjolein ten Hartog werkte onder andere als coördinator subsidies bij de van de Gemeente Almelo. Zij neemt ons mee in het subsidieproces bij de gemeente; want hoewel het aanvragen op zich niet veranderd is (via een e-formulier op de website) zijn er wel dingen veranderd. Marjolein licht de keuze om te werken met e-Herkenning toe en neemt je aan de hand hoe je e-herkenning kunt aanvragen.

Wanneer je subsidie bij de gemeente Almelo wilt aanvragen en je nog geen e-herkenning hebt dan is deze presentatie mogelijk iets voor jou. Neem je je laptop mee? Dan kan je gelijk aan de slag!

Meer horen?

Aanmelden is noodzakelijk, en kan via de pagina van het evenement: https://www.cultuurinalmelo.nl/agenda/netwerkbijeenkomst-cultureel-almelo-do-14-sept-2023/

Reacties zijn gesloten.

« Terug naar het nieuwsoverzicht