Ateliers bijeenkomst: ma 3 oktober

Maandagavond 3 oktober (19.30) hou ik een bijeenkomst om met de belangstellenden te sparren met betrekking tot het atelier vraagstuk in Almelo.

Het doel is om dan te kijken wat de wensen zijn (samen/solo), wat dit behelst en wie wat wil doen. Hierin kan ik begeleiden, helaas heb ik geen locaties die ik uit mijn mouw kan schudden of andere kant en klare oplossing. Wellicht komen we gezamenlijk een eind verder de juiste kant op.

Voel je welkom om aan te sluiten, mee te denken of alleen te luisteren. Door erbij te zijn zit je nergens aan vast. Wel vinden we het fijn als je, indien je erbij wil zijn, even aanmeld. Dan hebben we alle aanwezigen onder elkaar, weet ik hoeveel stoelen en koffie/koekjes we moeten regelen.

Zie: www.cultuurinalmelo.nl/agenda/ateliers-bijeenkomst/

Locatie volgt na aanmelding, eind deze week.

Reacties zijn gesloten.

« Terug naar het nieuwsoverzicht