Bestaat jouw vereniging over 10 jaar nog?

Ferenc van Damme, verbinder bij Studio Vers Bestuur, Provincie Overijssel stelt: “De samenleving verandert; waar moet je als vereniging rekening mee houden om te zorgen dat je over 10 jaar nog relevant bent?”.

Deze vraag verwerkt inspiratiespreker van Damme in zijn presentatie tijdens de Netwerkbijeenkomst 14 september (zie link onderaan). Hier vat hij de veranderingen in de samenleving samen, vertelt hij over mogelijkheden en schetst voorbeelden, om de aanwezigen te prikkelen en zichzelf af te laten vragen: “Is hoe wij het doen, (nog) toekomstbestendig?”.

Impact van culturele activiteiten te vergroten

Door zijn sterke geloof in de kracht van samenwerking heeft Ferenc met verschillende culturele verenigingen en organisaties samengewerkt om synergiën te creëren en de impact van culturele activiteiten te vergroten. Zijn vermogen om mensen te verbinden en ideeën te bundelen, heeft geleid tot vruchtbare samenwerkingen die de culturele scene hebben verrijkt.

Voorbeelden tijdens Netwerkbijeenkomst

Tijdens onze netwerkbijeenkomst zal Ferenc van Damme een boeiende presentatie geven, waarin hij zijn inspirerende verhaal zal delen en zijn inzichten zal bieden over de cruciale rol die culturele verenigingen spelen in het versterken van de lokale cultuursfeer. We zullen de kans krijgen om meer te leren over zijn succesvolle projecten, lessen uit zijn ervaringen te trekken en wellicht nieuwe mogelijkheden voor samenwerking te ontdekken.

Aanmelden

Meer informatie en om je aan te melden, zie www.cultuurinalmelo.nl/agenda/netwerkbijeenkomst-cultureel-almelo-do-14-sept-2023/

Reacties zijn gesloten.

« Terug naar het nieuwsoverzicht