Boekje sport en cultureel aanbod voor doelgroep 18+ tm 19 nov aanmelden

In september zijn er meer dan 6.000 Sjors Sportief & Creatief boekjes uitgereikt aan de kinderen in de gemeente Almelo. Een maand later zitten we al op 928 inschrijvingen.

Dit succes willen we ook doorzetten naar andere doelgroepen. Vanuit diverse verenigingen kregen we de vraag voor het promoten van activiteiten voor doelgroep 18+.

 

Om hier gehoor aan te geven starten we met een beweeg en cultuurgids. Deze gids is gericht op alle inwoners van de gemeente Almelo boven de 18 jaar.

De beweeg- en cultuurgids zal uitgebracht worden voor 2 kalenderjaren, namelijk 2023 en 2024, dus grijp deze kans met beide handen aan en promoot jullie club in deze nieuwe gids. Het invullen van jullie aanbod duurt maar 5 minuten!

 

Hoe werkt het?
Door mee te doen aan de beweeg en cultuurgids kan iedereen boven de 18 jaar kennis maken met diverse activiteiten, als je jouw club tenminste aanmeldt! Je kunt als aanbieder het gehele jaar activiteiten promoten door kennismakingactiviteit(en) via ActiefAlmelo aan te bieden. Alle aangeboden activiteiten binnen de gemeente Almelo worden in een gids gebundeld.

 

Wij zorgen voor de promotie van de gids. De inwoners schrijven zich in via de website van Actief Almelo.

Met de aangemaakte login op ActiefAlmelo volg je de inschrijvingen op jullie activiteiten en ontvangt je een mail van iedere aanmelding.

 

Tip: Wij adviseren om géén data en tijden in te vullen bij het aanmelden bij de activiteiten, omdat de gids voor twee jaar geldig is.

 

Deadline
Wanneer je wilt dat de activiteiten in de gids voor kenbaar gemaakt worden, kunt je deze tot 20 november 2022 via ActiefAlmelo aanmelden.

Zo kun je de inschrijvers allemaal enthousiast maken om aankomend jaar daadwerkelijk lid te worden.

Meer informatie over de planning en de spelregels in de bijlage.

 

Kortom: wij geven de voorzet, jij kopt ‘m in!

Aanmelden kan tot 20 november 2022. Doe jij ook mee?

 

BIJLAGEN:

Reacties zijn gesloten.

« Terug naar het nieuwsoverzicht