: Buutacademie – mensen die graag op het podium staan, mensen aan het lachen willen maken en dit willen leren van de allerbesten in Twente!

De Twentse Buutacademie zoekt mensen die graag op het podium staan, mensen aan het lachen willen maken en dit willen leren van de allerbesten in Twente!
Ervaring is niet vereist, inzet wel!

Het Traject

Net voor de zomer start er voor 6 uitverkorenen een individueel traject om buutreedner te worden of om jezelf te verbeteren.

In dit traject dompel je je van juni t/m januari onder in de buut. Je wordt begeleid door Thijs Kemperink die in 4 bijeenkomsten met deze groep aan het werk gaat. Er wordt goed geluisterd naar wat jij wilt en natuurlijk wat je goed kunt. Een echte buut uit de ton of juist een andere soort act, meer richting stand-up comedy? Kun je Twents? Fantastisch! Zo niet, geen enkel probleem!

Meer info

Zie https://museumdepelgrim.nl/buutacademie.

Informatiebijeenkomst op 21 april

Op 21 april organiseren we een informatiebijeenkomst over het traject bij Pelle’s in Deurningen. Deze bijeenkomst is van 14:30 tot 16:00.

Vragen?

Neem contact op Daniëlla van der Stelt, projectleider van de Buutacademie via d.vanderstelt@palthehuis.nl of 06 5107 5441.

 

Geplaatst door:
Daniella van der Stelt
E-mail adres:
d.vanderstelt@palthehuis.nl
Telefoonnummer:
06 5107 5441

« Terug naar het overzicht