Sjors deadline: vóór 16 juni activiteiten ingevoerd

Planning Sjors ’24-’25              

Sportbedrijf Almelo en ik hebben de planning van het nieuwe Sjors boekje rond. Je kan als creatieve aanbieder je activiteiten weer aanmelden voor Sjors Sportief & Creatief, voor het schooljaar 2024-2025! Deze activiteiten komen in het boekje dat we begin september op alle Almelose basisscholen uitdelen.

 

Deadline – invoeren vóór 16 juni ‘24

Je kan je activiteiten* invoeren TÓT 16 juli 2024 via www.actiefalmelo.nl.

Als je er op tijd bij bent, worden ze opgenomen in het boekje. Te laat? Jouw activiteit is nog wel online zichtbaar.

*Activiteiten in schooljaar 2024-2025 vinden plaats van 12-09-2024 t/m 11-07-2025

 

Over Sjors Sportief & Creatief

Sjors is het laagdrempelige kennismakingsplatform voor sportieve en creatieve activiteiten in de vrije tijd, gericht op kinderen van 4 tot 12 jaar. In Almelo doen we mee sinds schooljaar 2020-2021.

De activiteiten worden aangeboden door Almelose aanbieders; sport- en creatieve clubs, creatieve ondernemers en maatschappelijke partijen. Belangrijk uitgaanspunt is de laagdrempeligheid, en het gezamenlijke karakter van de leuke activiteiten in de vrije tijd.

Almelose aanbieders kunnen zich gratis registreren als aanbieder, en hun proeflessen gratis aanbieden. Voor een eventueel vervolg op de kennismaking kan een aanbieder een reguliere vergoeding vragen. Deelname als aanbieder aan het platform is gratis, indien men een financiële bijdrage vraagt, wordt per inschrijving €0,50 gevraagd (administratiekosten)

Zie voor meer info www.actiefalmelo.nl en www.cultuurinalmelo.nl/projecten/sjors-creatief-en-sportief/!

Reacties zijn gesloten.

« Terug naar het nieuwsoverzicht