Sjors Creatief en Sportief

Sjors Sportief & Sjors Creatief gaan weer van start in Almelo! Dat betekent dat duizenden kinderen in deze regio de kans krijgen om kennis te maken met jouw aanbod. Tenminste, als je meedoet natuurlijk!

Over Sjors Sportief en Sjors Creatief

Al in ruim 100 gemeenten zorgen Sjors Sportief & Sjors Creatief er elk jaar voor dat basisschoolleerlingen kennismaken met een zo breed mogelijk sport- en cultuuraanbod bij hen in de buurt. Dat is belangrijk, want zo worden ze gestimuleerd om zich verder te ontwikkelen. In Almelo doen we sinds schooljaar 2020-2021.

Ledenwerven via Sjors activiteiten

Maar ook voor jou en je organisatie is dit een kans. De ervaring leert namelijk dat 15% van de kinderen na de kennismaking lid wordt.

Het enige wat je hoeft te doen is het volgende:

  • Je gratis aanmelden via www.actiefalmelo.nl.
  • Voeg eenvoudig je activiteit toe onder het juiste project.
  • De kinderen een te gekke kennismaking bieden!

Het programma in Almelo

Vanaf nu kun je je activiteiten aanmelden op www.actiefalmelo.nl. Deze activiteiten mogen het hele schooljaar plaatsvinden; het is aan jou om te bepalen wat het beste uitkomt.

Het boekje van schooljaar 2022-2023 zie je op https://cultuurensportstimulering.nl/almelo-2022-2023/.

Planning 2022-2023:

Wij zorgen voor promotie

Op 6 juli gaan wij aan de slag met het door jou ingevoerde aanbod. We maken dan een kleurrijk boekje waarin we de activiteiten bundelen. Deze ‘bewaargids’ delen we uit aan alle basisschoolleerlingen in Almelo.

De kinderen kunnen zich op de website aanmelden. Elke aanmelding komt keurig per mail bij je binnen, zodat jij de kennismakingslessen kunt organiseren. Kortom: wij geven de voorzet, jij kopt ‘m in!

Het invoeren van activiteiten om in het boekje te komen kan tot 6 juli 2022. Doe je ook mee?

Daarna invoeren van activiteiten kan sowieso; daar mee komt je activiteit op de website. Dit is de plek waar de kinderen zich kunnen inschrijven voor activiteiten.

5 Stappen tot deelname

Alle spelregels en de 5 stappen om deel te nemen aan Sjors hebben we onder elkaar gezet in deze PDF: Aanbieders brief Almelo 2022-2023 (opent in nieuwe tabblad).

Meer weten?

Neem dan contact op met mij, ik ben bereikbaar via: